$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

[AANBOD]_$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=5$m=0$show=home

$show=over-ons_11.html

Witgoed


Vanuit onze professionele ervaring hebben we een vast gamma merken geselecteerd:
  • Miele 
  • Liebherr 
  • Smeg
  • Atag
  • Bauknecht
  • Beko
  • Bosch
  • Siemens

Wassen en drogen




De wasmachines zijn de laatste jaren heel sterk geëvolueerd; het waterverbruik is met 50% gedaald, de wasproducten worden beter aangewend, er wordt minder elektriciteit verbruikt en als laatste maar zeker niet de minste verandering is de betere behandeling van het textiel. Speciale programma’s maken het mogelijk dat er steeds meer delicate vezels in de wasmachine kunnen gewassen worden.

Daar waar vroeger de inhoud beperkt bleef tot 5 kg zijn nu de toestellen geëvolueerd naar 7, 8 en zelfs 10 kg binnen standaard buitenmaten van het toestel.

Koelen en vriezen


Diepvriezen No Frost

Goed bewaarde en gekoelde voeding is van groot belang voor de houdbaarheid van de etenswaren, het behoud van de vitamines en de smaak. In de supermarkten die zich toespitsen op de verkoop van voeding aan de consument, merk je ook dat men de koudeketen zo weinig mogelijk probeert te onderbreken door o.a. gebruik te maken van vrieszakken. Op het gebied van huishoudelijke toestellen, hebben nieuwe performante technieken hun intrede gedaan. 

Toestellen met de No Frost-functie, zijn uitgevoerd met een techniek die toelaat om koude, ontvochtigde lucht te produceren. Dit voorkomt ijsvorming in uw koelkast en diepvriezer. De koude lucht dringt ook vlugger door in uw voedingswaren en behoudt op die manier beter de specifieke voedingseigenschappen.

De Europese normen en de stijging van de energiekosten hebben ervoor gezorgd dat de meeste fabrikanten je meer renderende toestellen – op vlak van energieverbruik - aanbieden. Een investering voor uw gezondheid en voor de planeet.

Inductiekoken, eindelijk standaard 

Inductiekoken kent in tegenstelling tot de traditionele kooktechniek – met gas of elektriciteit – een korte kookstart. Daarnaast zijn er ook snelle reacties bij het regelen van het vermogen, directe warmte in de panbodem en geringe verwarming van het keramisch oppervlak. Dat betekent dus dat u zich tijdens het koken niet meer kan verbranden, vooral het reinigen van de kookplaat wordt een makkie.
Inductiekoken: een tijdsbesparing van +- 35% tegenover een traditionele vitro kookplaat.




Elektro Schroeyen heeft een ruim assortiment aan inbouwtoestellen, zowel volledige sets als vervangingen voor een versleten toestel. We werken o.m. met de merken Miele, Beko, Liebherr, Atag ...

Je vindt waarschijnlijk geen betere prijs en kan rekenen op een degelijke eigen naverkoopdienst.* Aanpassingen van het keukenschrijnwerk zijn ook mogelijk. Je bestelt best ongeveer 4 tot 6 weken voor de voorziene verbouwing, wij bewaren je toestellen.**

* Side by side wordt meestal hersteld door diensten van invoerder (uiteraard wel reservetoestellen ter beschikking)
** Je kan uiteraard vroeger bestellen. De prijs van bestelling is de prijs van de levering. Maar modellen veranderen regelmatig en prijzen kunnen ook zakken.


Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk gerust even op onze webshop of contacteer ons voor professioneel advies.

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/aanbod.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/aanbod.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons_11.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

aanbod,5,FAQ,6,in de kijker,46,nieuws,48,nieuwsbrief,15,referenties,1,
ltr
item
Elektro Expert Schroeyen | Heusden-Zolder: Witgoed
Witgoed
Bij Elektro Schroeyen in Heusden-Zolder vind je een groot aanbod aan wasmachines, droogmachines, koelkasten en diepvriezers. Neem een kijkje in de webshop.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzwGQLUDmGQRDfxsNiRbVY8PhZN7GD40WRgwdz2kK5Mw_V8L7DqyIks0vj9waz7ig2Fwl0Dft53i_n02z7jKJ649EgpUssKbBoZTG0y43LoLMh0H4szdsh0J7FyrFgfKJPxxT7au0oc7Q/s640/Inbouw+2018.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzwGQLUDmGQRDfxsNiRbVY8PhZN7GD40WRgwdz2kK5Mw_V8L7DqyIks0vj9waz7ig2Fwl0Dft53i_n02z7jKJ649EgpUssKbBoZTG0y43LoLMh0H4szdsh0J7FyrFgfKJPxxT7au0oc7Q/s72-c/Inbouw+2018.jpg
Elektro Expert Schroeyen | Heusden-Zolder
https://www.schroeyen.be/2019/12/witgoed.html
https://www.schroeyen.be/
https://www.schroeyen.be/
https://www.schroeyen.be/2019/12/witgoed.html
true
6235719290504240408
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content